Nutritionele analyses

Nutritionele analyses

We helpen uw product op de markt zetten

Het etiketteren van een product behoort tot de totale strategie om een product op de markt te zetten. Een correcte bepaling van de nutritionele waarde, gekoppeld aan een controle van het etiket conform de Europese wetgeving behoort tot de diensten die wij u kunnen bieden om uw product veilig te lanceren.

Door de jaren van ervaring en de voortdurende investeringen in nieuwe technologieën heeft het Laboratorium ECCA zich op het vlak van chemische analyses op voedingsmiddelen kunnen opwerken tot de absolute top van België.

We begeleiden u graag bij de juiste keuze van de analyses. Aarzel daarom niet onze customer service te contacteren via customerservice@labecca.be om uw product in detail te bespreken.

 

Een greep uit de gebruikte technieken:

  • Gravimetrie
  • Soxlet
  • Dumas
  • GC-FID / GC-MS
  • HPLC-UV / HPLC-FL / HPLC-MS/MS
  • ICP-AES / ICP-MS

Een overzicht van het gamma aan nutritionele analyses vindt u hier.